ENGEGUEM NOUS GRUPS DE TALLERS D’ART A L’ESCOLA LA CONCEPCIÓ I L’INSTITUT I ESCOLA COSTA I LLOBERA


Aquest curs engeguem nous grups dels Tallers d’Art a l’Escola Concepció (amb infants de 4 a 5 anys i de 6 a 8 anys) i l’Institut i Escola Costa i Llobera (adreçat a cicle mitja i superior de primària en grups barrejats.)"

Portem la filosofia i les metodologies d’EART a l’escola!

TALLERS D’ART PER A JOVES:
Els Tallers d’art per a joves estan pensats com un espai motivador i suggeridor, en un clima de comoditat i confiança en el qual tenir moments per interrogar-nos, atrevir-nos, investigar i reflexionar des de l’acció, el cos i l’experiència.

Les activitats parteixen del mateix univers visual dels participants i de processos de creació contemporània com quelcom que ens provoca i ens qüestiona, com a detonant per introduir debats actuals, per poder-nos enunciar, per desarticular estereotips, desafiar cànons i expandir allò que entenem com a pràctica artística.

TALLERS D’ART PER A INFANTS:
Els Tallers d’art per a infants estan pensats com un espai on el procés creatiu afavoreixi un clima de confiança i d’escolta entre els participants, que permeti obrir-nos a noves idees, sent sensibles i crítics amb allò que ens envolta.

Les activitats es plantegen com a processos educatius d’investigació i recerca, buscant l’equilibri entre els espais de diàleg i de decisions juntament amb la indagació, el joc i la experimentació. Posem l’accent en la curiositat, en la presa de decisió de cada grup, construint processos de treball flexibles i que potenciïn l’autoestima i l’empoderament de cada participant. Treballem les estratègies de la cultura visual i de creadors contemporani com a punt d’inflexió dins de la programació, per interrompre, per obrir altres imaginaris
possibles i noves formes d’habitar el món.