MÉS ENLLÀ DEL BINOMI CULTURA I EDUCACIÓ: APROXIMACIONS DES DE L'ÀMBIT LOCAL


Octubre 2018

Coincidint amb el 25è aniversari d’Experimentem amb l’ART, ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres el monogràfic que ha impulsat el Centre d'Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona: Més enllà del binomi cultura i educació: Aproximacions des de l'àmbit local. En el que hem participat amb l’article A la intempèrie. Explorant espais d’aprenentatge des de les arts, de Dolors Juarez Vives.

Al monogràfic hi trobareu textos dels autors i autores:

María Acaso
Eulàlia Bosch
Gemma Carbó Ribugent
Jaume Centelles pastor
Nando cruz
Carles García Hermosilla
Fernando Hernández-Hernádez
Magalí Homs
Lucina Jiménez López
Dolors Jurez Vives
Rafa Milán
Ramon Parramon Arimany
Roser Ros i Vilanova
Margarida Troguet i Taull
Judit Vidiella Pagès

El Centre d'Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona impulsa el monogràfic Més enllà del binomi cultura i educació: Aproximacions des de l'àmbit local amb la convicció que els municipis poden contribuir, amb la seva política cultural, a l'educació dels ciutadans del segle XXI. Ara bé, perquè això sigui possible, cal aprofundir en les relacions entre els àmbits de l'educació i la cultura; ampliar, millorar i sistematitzar les interseccions entre els espais considerats educatius i els que anomenem culturals.

Si bé no és cap novetat afirmar que la cultura pot facilitar el camí cap a una educació integral, cal fer un pas endavant per assumir la corresponsabilitat en l'educació i portar-la a la pràctica.

Descarregueu el monogràfic a la llibreria de la Diputació
Ressenya a la comunitat virtual Interacció