ART EN OBERT_ DIBUIX EN ACCIÓ


Dissabte 16 de gener
Horari: de 10:00h a 12:00h
Edats: A partir de tres anys
Preu: 3 € per persona
Reserves: nom, edats dels participants i telf. de contacte a inscripcions@experimentem o al telèfon 932 171 877

Dinamitza: Berta Ayuso

Obrim l'espai EART per gaudir d'un matí en família. Creant una activitat oberta i flexible a la que pugueu sumar-vos a participar en qualsevol moment. Us convidem a explorar un tema a partir d'uns materials per adonar-nos de tot allò que som capaços de fer creativament.

Dibuix en acció de Berta Ayuso és una activitat que sorgeix del seu procés de recerca artística al voltant del cos com a eina de dibuix. Investiga el llenguatge del dibuix invisible, posant l'accent en l'acció de dibuixar.

Aquest treball se centra en el cos, experimentant les possibilitats plàstiques que ens ofereix. L'espai com a llenç ens obre el món de la tridimensió. Imaginarem el nostre espai de dibuix i provarem de fer-lo nostre dibuixant amb el cos. Partirem d'un diccionari de formes i dibuixarem fins a crear seqüències i un dibuix conjunt.

La Berta ens planteja una activitat per apropar-nos al seu treball d’una forma lúdica. Provarem aquest nou llenguatge de dibuix en moviment, d'acció en l'espai.

T'imagines tot el que es pot crear dibuixant des del melic, la mà, la cama o la punta del nas? Com podrem veure un dibuix invisible?

A més comptarem amb un esmorzar gratuït gentilesa d’Spar Verdi34.

Us animeu?