TRANSITAR LAB


16 de novembre de 2018

EART participa al primer laboratori Transitar Lab Autoconeixement. Organitzat de Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona a La Seca / Espai Brossa.

Aquí podeu veure’n un vídeo

Com a continuïtat d'INTERACCIÓ'18, s’ofereixen sis laboratoris pràctics, organitzats per la Gerència de Serveis d'Educació, entre novembre de 2018 i abril de 2019, dirigits a professionals de l'Educació i de la Cultura, per a potenciar espais d'intersecció entre els dos àmbits a nivell local. Seran una oportunitat per a conèixer altres agents actius, posar en comú experiències, coneixements, idees i refer horitzons de treball.

Els laboratoris inclouran presentacions, grups de treball i dinàmiques. S'han organitzat de forma descentralitzada, en cinc municipis, per tal d'aproximar-nos a nous relats i connectar projectes i experiències transversals del territori.

Més informació i inscripcions: https://www.diba.cat/web/transitar/laboratoris-transitar

Programa

laboratori 1A

AUTOCONEIXEMENT

Divendres 16 de novembre

La Seca / Espai Brossa. Carrer dels Flassaders, 40. Barcelona.

Comptarem amb la participació activa de dos col·lectius de llarg recorregut: Experimentem amb l'Art i A Bao A Qu, que presentaran la seva experiència i les seves reflexions, des de la intersecció Art-Educació.

En aquest laboratori treballarem l'autoconeixement com a agents actius de l'Educació i la Cultura.

Conclourem la sessió amb una acció de Pep Aymerich: Cadira. Es tracta d'una perfomance simple i contundent, de gran força estètica, que desperta moltes reflexions sobre el temps, l'esforç, el valor de les eines i la capacitat transformadora del ser humà.