HISTÒRIA

Experimentem amb l'ART

L’associació Experimentem amb l’ART neix l’any 1993 a Barcelona per iniciativa de l’artista Montse Vives, i es va ampliant amb la incorporació progressiva de diferents persones de formació diversa, tant del vessant artístic com de l’educatiu i la gestió cultural.

L’any 2003 l’associació s’emplaça en un espai de gestió pròpia amb seu al barri de Gràcia: l’Espai EART, un espai educatiu que obre nous camins en la recerca, l’experimentació i la comunicació entre els diversos vessants del món de l’art i l’educació. l’Espai EART, ha donat impuls a tota la feina realitzada fins ara, i en ell hi conviuen els processos creatius amb els tallers per artistes del programa de Residència EART, els diferents projectes educatius i una programació d’activitats continuada.

El 2011, fruit de l’experiència acumulada al llarg dels 20 anys d’activitat, EART engega un dels projectes més destacats: els Tallers d’Art per famílies i infants, un projecte on l’experimentació, la creativitat i la convivència directa amb els artistes i els processos de creació són la seva base.

Per conèixer una mica la història dels Tallers d’Art us convidem a descarregar la publicació Torrijos 68. Torna l’escola ;) Un projecte que es va generar a partir de la història de l’edifici i la memòria de les persones que el varen habitar.