IMPOSSIBLE FESTIVAL torna a Barcelona per segon any consecutiu, apropant l’art de km.0 al centre de Gràcia


Dissabte 19 de desembre
D’11:00 a 21:00h

>> El 19 de desembre, en dates pre-nadalenques, tindrà lloc un mercat d’art i música en viu a la residència d’artistes Experimentem amb l’ART.

>> IMPOSSIBLE FESTIVAL és una iniciativa autogestionada pels artistes de la Residència EART que engloba propostes artístiques de diferents disciplines i formats.

El dissabte dia 19 de desembre celebrarem la segona edició del festival nadalenc IMPOSSIBLE FESTIVAL, a la residència d´artistes d’Experimentem amb l’ART (carrer Torrijos, 68), al cor del barri de Gràcia.

Enguany tindrem una jornada amb multitud d´activitats des de les 11 del matí fins les 9 del vespre. Els artistes residents trauran les seves creacions al pati del centre, transformat per a l´ocasió en una fira de nadal, amb la finalitat de promocionar i difondre les seves obres.

Sota el títol Correspondències, els artistes residents i ex-residents mostraran les seves creacions, de format postal, en una exposició col·lectiva exclusiva pel festival IMPOSSIBLE FESTIVAL. Totes les postals formaran part d’un sorteig, el guanyador o la guanyadora del qual podrà escollir-ne una i convertir-se en posseïdor/a d’una obra original.

La jornada serà amenitzada amb una jam de swing, un recital de poesia a càrrec de Muriel Parra i les actuacions de Dj DreadJocker i Chri i Belén Kai.

Artistes que participen al festival:

Anna Blau - Fabrizio Contarino - Sonia Esplugas - Miquel García - Takayuki Maejima - Muriel Parra - Joana Rosa - Julia Salgueiro - Paola Sman - Mireia Terrado - Marc Torrent - Isabel Servera - Amaia Martin - Berta Ayuso - Eduard Sacrest - Jordi Clusa - Laia arqueros - Daphné Bally Activitat en el marc del programa Difundia d’Experimentem amb l’ART