ART EN OBERT_GUATEQUE FEST. POSA LES MANS A LA MASSA!


Dissabte 25 de gener de 2020
D’11.00 a 13.00h
C. Torrijos, 68
Intergeneracional. A partir d’1 any
3 € per persona
Amb el col·lectiu d’artistes K.G.G.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

El col·lectiu d'artistes K.G.G. us convida a preparar un guateque conjuntament! Porteu les vostres idees, mogudes i obsessions per celebrar-ho tot. Prepararem una festa totxs juntxs, us hi animeu?
Diem guateque a un espai lliure de pressions i expectatives on l'important no són els resultats, sinó la cura i el compartir els processos creatius. Un procés creatiu pot ser qualsevol idea o cosa que t'apassioni fer: una idea, objecte o joguina que et suposi un repte o que t'obsessioni amb molt de gust.
Porteu aquestes 'cosetes' per compartir. Per celebrar-ho farem un pastís entre totes i tots.

El K.G.G. es defineix com un grup espontàniament auto organitzat que es reuneix setmanalment a la cuina d'EART, per menjar juntes i tramar cosetes guais.
https://grupkgg.hotglue.me/

El col·lectiu va néixer en el marc de la Residència EART. La Residència EART és un espai físic, però també és un brou de cultiu, una possibilitat per generar i compartir processos i experiències. Aquest grup d’artistes residents del moment, que s’aplegava a la cuina d’EART amb una intenció relacional, es va trobar amb el rastre que va actuar com a detonant del col·lectiu. Unes sigles impreses sobre paper vermell, enganxades a les rajoles de la cuina K. C. G (Kitchen Consciousness Group), una acció desplegada per Lluc Mayol a la sessió avaluativa del Curs d’agents articuladors de projectes artístics. 2018.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’una persona adulta. Totes les persones adultes són participants de l’activitat.

Pots venir amb família, les nebodes o nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí, la companya... amb infants o sense.

La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per artistes i/o educadors i educadores en arts.

Consisteix en passar-ho bé plegades i col·laborar en la iniciativa de les altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

Un intent d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

Veniu?