SENTITS IN.QUIETANTS


Dissabte 11 de desembre de 2021
D’ 11.00h a 13.00h
3€ / persona
Activitat Intergeneracional. A partir d'un any
Experimentem amb l'ART. C/Torrijos, 68, 08012 BCN
Places limitades

M’hi vull inscriure

Amb l'artista educadora Noemí Duran

Noemí Duran ens proposa un recorregut d’accions in.quietants al voltant d'un gran espiral al pati d'Experimentem amb l'ART. Experiències sensorials on assajarem maneres d'estar juntes i de desplegar-nos.

Què és Art en obert?

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’una persona adulta. Totes les persones adultes són participants de l’activitat.

Podeu venir amb família, amb les nebodes o nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí, la companya... amb infants o sense.

La proposta s’activa amb processos de l’art contemporani, acompanyada per artistes i/o educadors i educadores en arts.

Consisteix en passar-ho bé plegades i col·laborar en la iniciativa de les altres, donant la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

A l’Art en obert tractem d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

Veniu?

Consulteu les activitats realitzades al nostre bloc: www.activitatsdart.org