TALLERS D’ART CURS 2019-2010 INSCRIPCIONS OBERTES 2N TRIMETRE


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

nous grups - nous horaris

Una activitat extraescolar que articula propostes amb els processos creatius, l'art contemporani i la cultura visual.
On aprendre fent, observant i qüestionant el nostre entorn proper.


La Maria, la mare de la Clàudia s' acomiada de l'equip, amb un Gràcies! Se'n van de la ciutat i la Clàudia, ja no podrà participar dels tallers, de cada dimecres amb l'Amaia, el Kosta, el Max, la Bruna, Martina, Joana, Vinyet i la Ysé. Diu: "la Clàudia ha estat feliç i ha gaudit moltíssim d'aquest espai de creativitat compartida on es deixa lloc a la improvisació i l'espontaneïtat col·lectiva."

Els tallers d'art, són totes les experiències de cadascú de nosaltres. El projecte és viu i obert, proper i quotidià. És el nostre dia a dia, és estar junts creant, compartint i jugant. Són totes les experiències compartides dins d'un lloc, que ens permet relacionar-nos i aprendre juntes, observant i descobrint l'entorn, mirant d'a prop amb cura i atenció.

Per això, entenem el projecte com un espai on acollir i potenciar el vincle i el diàleg entre els participants i els seus acompanyants. El projecte està en constant moviment, ja que treballem a partir del cos i de l'acció, sense fragmentació per disciplines o tècniques i ens deixem temps per preguntar-nos, escoltar-nos i observar-nos com estem.

Plantegem les activitats com a processos educatius i d'investigació. Els recorreguts de les propostes depenen de cada grup i dels seus propis interessos, on potenciem que els mateixos infants prenguin la iniciativa en el seu procés d'ensenyança i aprenentatge, sabent identificar allò que els interessa, allò que els motiva i on s'entreguen i es concentren, per tal que tot allò que despleguem es pugui expandir i desplaçar-se en el temps. Incorporant la ciutat, el barri i el nostre entorn proper com un espai educatiu, des de la comprensió i amb una mirada crítica per imaginar-nos possibles transformacions.

Aprenem a través de la relació amb els materials, donant llibertat en l'exploració i experimentació, en les derives, usos i en els resultats. "Les famílies i els infants tenen marge de decisions i poden triar quin material volen fer servir i quin no, d'igual manera si volen canviar al llarg de l'activitat de manera lliure." Edu, educador tallers del grup de famílies.

Entenem l'acció educativa com un espai de recerca, per tal d'afavorir la consciència creativa, que ens ajudi a cultivar les mirades i els pensaments. Experimentant amb formes de treball que ens permetin pensar i actuar com a grup, creant xarxa i comunitat educativa, també amb la Residencia EART, com d'altres creadors contemporanis i temes de la cultura visual. Tot això ressona a l'aula com a lloc des d'on pensar, des d'on preguntar-nos i interpel·lar-nos, com a punt d'inflexió i reflexió, com a detonant per articular activitats que prenen forma segons el procés i les edats dels participants de cada grup.

MÉS INFORMACIÓ DE GRUPS, HORARIS I PREUS AQUI
NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

PREINSCRIPCIÓ ONLINE:
De l’11 al 21 de juny: només per a participants dels Tallers d’art del curs 2018-2019.
Del 21 de juny al 7 de juliol: pels participants del Casal d’estiu 2019.
A partir del 5 de juliol: inscripcions generals

SISTEMA DE PREINSCRIPCIÓ:
Emplenar el formulari de preinscripció online.
El formulari estarà disponible per a tothom a la nostra web a partir del 5 de juliol.
Rebreu un correu de confirmació amb tota la informació.
Per a reservar la plaça, cal fer un ingrés de 10 euros per cada participant al número de compte d’Experimentem amb l’ART.

+ informació
Experimentem amb l’ART
c/ Torrijos 68
08012 Barcelona
932 17 18 77
inscripcions@experimentem.org
www.experimentem.org
www.activitatsdart.org