QUI SOM

EART: Experimentem amb l'ART

Experimentem amb l'ART som una entitat educativa que treballem a partir de l'art contemporani i els processos creatius entesos com a eina per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. L'activitat principal de l'entitat és el disseny i realització de projectes artisticoeducatius diversos, així com la gestió de l'Espai EART, un espai plurifuncional que obre nous camins en la recerca i l’experimentació de diversos vessants del món de l’art i l’educació.


Aquest espai compta amb el programa de Residència EART, el valor afegit de la qual és l'articulació de propostes educatives que vinculen els artistes residents i els seus processos creatius amb els públics.


Comptem també amb un programa de formació propi on es troba, d’una banda, Els Tallers d’Art, activitats d’experimentació creativa adreçades a nadons, famílies i infants. I d’altra banda una oferta en cursos tant teòrics com pràctics adreçats a un públic no especialitzat.


L’Espai EART és doncs un lloc de trobada d’artistes, públic i maneres de fer i pensar el fet artístic per generar diàleg, reflexió i esperit crític.


Més sobre EART

Equip /

EART som un equip de persones de formació tant artística, com educativa i de la gestió cultural, que aportem la nostra experiència…
saber més +

Història /

L’associació Experimentem amb l’ART neix l’any 1993 a Barcelona per iniciativa de l’artista Montse Vives…
saber més +

Curriculum /

L’interès principal d’EART ha estat sempre posar en pràctica estratègies d’aproximació entre l’art contemporani i…
saber més +

On som /

Pots venir a veure'ns o cridar-nos quan vulguis
saber més +