QUI SOM

EART: Experimentem amb l'ART

Espai d’educació artística i creació contemporània

Entitat sense ànim de lucre que treballa amb l’art contemporani i les pràctiques culturals i artístiques col·laboratives i comunitàries. Dissenyem i realitzem projectes que vinculen art, educació i ciutadania. Per una banda, a l’Espai EART (seu de l’associació) i per l’altra, oferint serveis educatius i culturals a institucions com centres d’art, museus, biblioteques, centres cívics, educatius, etc.

L’Espai EART funciona a mode de laboratori, com un espai d’assaig-error que obre nous camins en la recerca i l’experimentació entre l’art i l’educació. Aquest compta amb la Residència EART (residència d’artistes) i amb un programa de formació adreçat a infants i famílies com els Tallers d’Art, l’Art en obert (intergeneracional) i els Casals Endinsa’t al món de l’Art . També oferim formacions de caire professionalitzador en articulació i mediació cultural com el Kalidoscopi o el curs d’Agents articuladors entre art i educació.

L’Espai EART és doncs un lloc de trobada d’artistes, públics i maneres de fer i pensar el fet artístic per generar diàleg, reflexió i esperit crític amb una voluntat transformadora.


Més sobre EART

Equip /

EART som un equip de persones de formació tant artística, com educativa i de la gestió cultural, que aportem la nostra experiència…
saber més +

Història /

L’associació Experimentem amb l’ART neix l’any 1993 a Barcelona per iniciativa de l’artista Montse Vives…
saber més +

Curriculum /

L’interès principal d’EART ha estat sempre posar en pràctica estratègies d’aproximació entre l’art contemporani i…
saber més +

On som /

Pots venir a veure'ns o cridar-nos quan vulguis
saber més +